Wagenpark Thunnissen Onderhoud aangepakt

De bussen van Thunnissen Onderhoud werden voorheen in de juiste huisstijl gespoten. Dit kost veel tijd en is om die reden dus ook erg duur. Daarnaast is het bedrijf het vervoermiddel enige tijd kwijt.

Als oplossing hebben wij aangegeven het wagenpark te voorzien van folie, hiermee de kosten te drukken, de kostbare tijd te minimaliseren en een perfect resultaat te leveren.


Nieuwe stijl Van Kesteren Schilders

Omdat Van Kesteren Schilders uit Voorhout een nieuwe huisstijl heeft, zal het wagenpark ook een metamorfose ondergaan. De eerste verandering is een feit en is al te bewonderen op de wegen!!


Nieuwe bedrijfsauto voor Peter van der Geest, DE keurslager van Heemstede!!

De nieuwe bedrijfsauto van keurslager Peter van der Geest uit Heemstede heeft een nieuw jasje gekregen. Door de auto deels te voorzien van een 'full colour wrap', is er een extra dimensie die open gaat en het zorgt tevens voor een zeer professionele uitstraling. Een uitermate goede manier van communicatie naar de klanten.


Bakkerij Ammerlaan rijdt opvallend rond!!

Om goed op te vallen heeft Bakkerij Ammerlaan te Sassenheim ons gevraagd om hun bedrijfsauto een behoorlijke uitstraling te geven. Uiteraard is Bakkerij Ammerlaan een 'Echte bakker' en dit is dan ook goed te zien op de auto. Wanneer er gereden wordt met deze auto, zal iedereen weten waar de auto vandaan komt, een echte eyecatcher!!


Heb je een vrachtwagen en wil je reclame pak het dan groots aan. Opvallend en het laat direct zien wat je doet.