Kozijnen plakken i.p.v. verven

Ter vernieuwing van het pand is er gekozen om de bestaande entrees te voorzien van folie i.p.v. het reguliere schilderwerk. Door gebruik te maken van de goede eigenschappen van folies (direct droog, schoon, snel resultaat en kostenbesparend) is het gewenste eindresultaat behaald.

Het voordeel van het werken met folies is met name de oplevertijd van de kozijnen. Dit project zou zo’n anderhalve week kosten om volledig gerenoveerd te worden, met het werken van folies hebben wij dit terug kunnen brengen in nog geen twee dagen. Zowel de opdrachtgever (flinke kostenbesparing), de consument (geen overlast) als de winkeliers (geen oponthoud van consumenten) profiteren hier van.


Dat bord hangt er weer Fit bij

Het verhuizen van ProBody naar het nieuwe pand op Meer & Duin. Het nieuwe pand had een nieuwe uitstraling nodig, gevelreclame is hiervoor uitermate geschikt en zeer geslaagd.

Gezien de geheel nieuwe naam en huisstijl moest er een hoop gebeuren. Dit begint aan de buitenzijde van het pand; de gevel en uiteraard de vlaggenmasten. Hiermee wordt de buitenkant goed gepresenteerd en zichtbaar gemaakt vanaf de rotonde.


Aankleding nieuw pand Hedera

Voor het nieuw pand van Hedera-kantoor te Warmond hebben wij diverse aankledingstoepassingen gerealiseerd. Zo is bij aankomst een forse (4,5 meter!!) reclamezuil, inclusief LED-verlichting te zien. Daarnaast hebben wij onderscheid gemaakt tussen de Showroom en goederen d.m.v. bewegwijzeringsborden en zijn parkeerplaatsen duidelijk gemaakt door borden. Aan de zijkant van het pand is aangekleed met een drietal vlaggenmasten, voorzien van banieren.

In het pand hebben wij het logo van Apple als opvallende eyecatcher (gelaserd RVS) aan de muur gemonteerd.
Om de mensen vanaf de A44 de weg te wijzen naar het nieuwe pand, hebben wij een aluminium buizenframe gemonteerd met daarin een groot spandoek bevestigd.


Aankleding kapperszaken

Voor de verschillende kapperszaken van Romijn Kappers hebben wij gezorgd voor een uniforme en opvallende uitstraling om de klanten te motiveren. Door gebruik te maken van full colour printwerk op groot formaat, snijteksten en semitransparante folies hebben wij de juiste uitstraling kunnen creëren.

De visuals in deze kwaliteit leveren een uitstekend resultaat en levert jarenlang de juiste uitstraling voor de kapperszaken.


KidsZoo leeft!!

In het oude Karwei-pand van Noordwijkerhout realiseerde Briggs Mediamakers een mega indoor kinderspeelparadijs. Om dit oude pand op te fleuren hadden zij een zeer creatieve oplossing nodig. Hier kwam Teylingen Reclame goed van pas met het printen op groot formaat.

Door het realiseren van groot formaat spandoeken en een kundige bevestiging zijn deze doeken van in totaal circa 200 vierkante meter een genot voor het oog voor iedere bezoeker. Vanwege de openingsdatum hebben wij dit project in 3 dagen moeten realiseren.


Frames, frames, frames!!

Naast het hoog kwaliteit printen op divers materialen, leveren wij ook verschillende soorten framewerken aan. Dit uiteraard om een totaalconcept te kunnen leveren. Er is een legio aan oplossingen bij ons bekend. Voor iedere locatie is een creatieve oplossing te vinden.

Voor op uw gevel is veel meer mogelijk dan de meeste mensen denken. U ziet op dit moment bijvoorbeeld heel erg veel frames met daarin een spandoek gespannen. Dit is een van de vele mogelijkheden van Teylingen Reclame. Daarnaast is het ook mogelijk om een zogenaamd ‘blind-profiel’ te gebruiken, zodat er geen frame te zien is. Dit zijn enkele voorbeelden van frames, uiteraard is er heel veel meer mogelijk. Wij adviseren u graag wat voor u de beste keuze is.


Nieuwe bedrijfsauto voor Peter van der Geest, DE keurslager van Heemstede!!

De nieuwe bedrijfsauto van keurslager Peter van der Geest uit Heemstede heeft een nieuw jasje gekregen. Door de auto deels te voorzien van een 'full colour wrap', is er een extra dimensie die open gaat en het zorgt tevens voor een zeer professionele uitstraling. Een uitermate goede manier van communicatie naar de klanten.


Het nieuwe jasje van Hot Networkz Haarlem!!

Het hoofdkantoor van Hot Networkz te Haarlem heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Het pand aan de Kruisweg in Haarlem, direct gelegen aan het station, heeft ontzettend veel langslopende mensen. In samenwerking met Hot Networkz en Kay Dumas heeft het pand een heus metamorfose ondergaan, door de ramen te voorzien van pakkende full-colour bestickering. Daarnaast zijn ook de lichtbakken voorzien van sprekende visuals. Op deze manier hebben de passanten een goed beeld van Hot Networkz en wordt er meer dan voldoende aandacht getrokken op een zeer positieve manier


Bakkerij Ammerlaan rijdt opvallend rond!!

Om goed op te vallen heeft Bakkerij Ammerlaan te Sassenheim ons gevraagd om hun bedrijfsauto een behoorlijke uitstraling te geven. Uiteraard is Bakkerij Ammerlaan een 'Echte bakker' en dit is dan ook goed te zien op de auto. Wanneer er gereden wordt met deze auto, zal iedereen weten waar de auto vandaan komt, een echte eyecatcher!!


Teylingen Reclame steunt Foreholte!!

Een van de gezelligste voetbalverenigingen van de Bollenstreek is toch wel Foreholte te Voorhout. Een club als deze verdient dan ook exposure en aanmoediging op groot formaat. Door middel van een spandoek van 400 x 600 cm moedigt zowel de supporters van Foreholte als Teylingen Reclame de teams van het tuisfront.


Nieuwe aankleding Dyson in Media Markt Amsterdam Noord!!

Dyson en Teylingen Reclame staan voor kwaliteit en uitstraling. Anders dan vergelijkbare merken, doet Dyson er alles aan om te laten zien wat zij in huis hebben…. Het oog wil namelijk ook wat. En dat is nou precies wat Dyson in Media Markt Amsterdam Noord laat zien!! Diverse panelen voorzien van visuals, wrapping van meubelstukken en schappen en uiteraard het monteren op locatie. Kortom; het zorgen dat het verkooppunt van Dyson uitspringt tussen alle andere punten; dit heeft Teylingen Reclame i.s.m. Dyson uitstekend voor elkaar gekregen.


Overheaddeuren als communicatiemiddel bij Global Stone te Hillegom!!

In opdracht van Digital Graphics te Voorhout heeft Teylingen Reclame de verouderde overheaddeuren gebruikt als ideaal communicatiemiddel voor zowel mensen binnen het bedrijf, als mensen buiten het bedrijf. Met dit sterk staaltje bestickering stralen de overheaddeuren niet alleen, het zorgt ook voor professioneel en gezond uiterlijk.


Teylingen Reclame op het Keukenhof!!

In samenwerking met Concepticus (K51) heeft Teylingen Reclame de aankleding voor de winkel van Tuberbulb te Hillegom op het welbekende Keukenhof gerealiseerd. De gehele winkel is voorzien van full colour-uitingen en buiten is een geheel op maat gemaakte zuil ontwikkeld en voorzien van een 'Tubebulb-jasje'. Een professionele uitstraling met 100% creatieve communicatie.


Nieuwe look-and-feel Hema Bovenkarspel!!

Nadat Teylingen Reclame de raampartijen van Hema Katwijk en Rijnsburg succesvol heeft voorzien van full colour visuals, heeft Hema de lijn doorgetrokken en gevraagd of Teylingen Reclame ook de ‘look-and-feel’ van haar vestiging in Bovenkarspel wil veranderen. Daarnaast zijn de full colour visuals voorzien van een anti-graffiti laminaat om zo vandalisme enigszins tegen te gaan. Het resultaat mag er zijn, de klant is tevreden en het geeft een goed beeld van wat er met full colour raamfolies gecreeërd kan worden t.b.v. branding van het bedrijf.


Aankleding winkelruimte Dyson te Haren!!

In opdracht van Dyson heeft Teylingen Reclame de aankleding van De Harense Smid te Haren gerealiseerd. Hier staat een unieke, op maat gemaakte display op een vloer gemaakt van bijzonder zelfklevend vloervinyl dat slijtvast is. Uiteraard is dit alles in de stijl van Dyson gemaakt, geprint en gestyled.


‘Exposure-boost’ Sunbeds in hartje centrum Haarlem!!

Sunbeds, dè zonnestudio in het hartje van het centrum van Haarlem, heeft enige tijd geleden een ‘exposure-boost’ ondergaan. Teylingen Reclame heeft de gevestigde zonnestudio een nieuw, fris en vooral zeer sprekend uiterlijk gegeven!! Door middel van geheel nieuwe gevelbeplating en de raampartijen te voorzien van full colour raamstickers die zorgen voor een nieuwe ‘look-and-feel’, heeft Sunbeds te Haarlem de uitstraling die gewenst is.


Huib Bakker Bouw verlicht Haarlem!!

Haarlem wordt door HBB Groep (Huib Bakker Bouw te Heemstede) gegroet met een nieuwjaarswens. Een aluminium buizenframe voorzien van een spandoek van bijna 8 bij 8 meter(!), volledig verlicht in de avonduren, richt zich in en op het centrum van Haarlem. Teylingen Reclame heeft zowel de productie als de montage verzorgd voor deze mooie eyecatcher.


Logo's maken uit piepschuim. Geeft weer eens een andere uitstraling.


Heb je geen uitzicht in je Amsterdamse grachtenpand, dan maken we er 1. Peesdoek met akoestich dempende vulling.


En dan staat u op de beurs weer op tapijt tegels..... Hoe leuk om een vinyl vloer neer te leggen met uw eigen logo, een grote zandbak, water, alles wat u maar kunt verzinnen. Weer eens wat anders.


Een balie een andere uitstraling geven doen we met folie. Direct droog en in heel veel kleuren verkrijgbaar.

En als u het zat bent, trekt u de folie er weer vanaf.... originele balie weer terug.


Fast en Fluid levert niet alleen een goede machine maar pakt hem ook nog eens leuk in. Aan zee ontwierp de opdruk en wij hebben hier stickers van gemaakt en de doos ingepakt.


In Zoetermeer in opdracht van Huis Communicatie en volgens het ontwerp van Eigensmoel hebben we 2 basis scholen voorzien van gevelletters. Uitgevoerd in 8mm acrylaat en gemonteerd op afstandhouders staat de naam nu duidelijk op de gevel.