Dat bord hangt er weer Fit bij

Het verhuizen van ProBody naar het nieuwe pand op Meer & Duin. Het nieuwe pand had een nieuwe uitstraling nodig, gevelreclame is hiervoor uitermate geschikt en zeer geslaagd.

Gezien de geheel nieuwe naam en huisstijl moest er een hoop gebeuren. Dit begint aan de buitenzijde van het pand; de gevel en uiteraard de vlaggenmasten. Hiermee wordt de buitenkant goed gepresenteerd en zichtbaar gemaakt vanaf de rotonde.


Het nieuwe jasje van Hot Networkz Haarlem!!

Het hoofdkantoor van Hot Networkz te Haarlem heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Het pand aan de Kruisweg in Haarlem, direct gelegen aan het station, heeft ontzettend veel langslopende mensen. In samenwerking met Hot Networkz en Kay Dumas heeft het pand een heus metamorfose ondergaan, door de ramen te voorzien van pakkende full-colour bestickering. Daarnaast zijn ook de lichtbakken voorzien van sprekende visuals. Op deze manier hebben de passanten een goed beeld van Hot Networkz en wordt er meer dan voldoende aandacht getrokken op een zeer positieve manier


‘Exposure-boost’ Sunbeds in hartje centrum Haarlem!!

Sunbeds, dè zonnestudio in het hartje van het centrum van Haarlem, heeft enige tijd geleden een ‘exposure-boost’ ondergaan. Teylingen Reclame heeft de gevestigde zonnestudio een nieuw, fris en vooral zeer sprekend uiterlijk gegeven!! Door middel van geheel nieuwe gevelbeplating en de raampartijen te voorzien van full colour raamstickers die zorgen voor een nieuwe ‘look-and-feel’, heeft Sunbeds te Haarlem de uitstraling die gewenst is.


Huib Bakker Bouw verlicht Haarlem!!

Haarlem wordt door HBB Groep (Huib Bakker Bouw te Heemstede) gegroet met een nieuwjaarswens. Een aluminium buizenframe voorzien van een spandoek van bijna 8 bij 8 meter(!), volledig verlicht in de avonduren, richt zich in en op het centrum van Haarlem. Teylingen Reclame heeft zowel de productie als de montage verzorgd voor deze mooie eyecatcher.


In Zoetermeer in opdracht van Huis Communicatie en volgens het ontwerp van Eigensmoel hebben we 2 basis scholen voorzien van gevelletters. Uitgevoerd in 8mm acrylaat en gemonteerd op afstandhouders staat de naam nu duidelijk op de gevel.