Aankleding nieuw pand Hedera

Voor het nieuw pand van Hedera-kantoor te Warmond hebben wij diverse aankledingstoepassingen gerealiseerd. Zo is bij aankomst een forse (4,5 meter!!) reclamezuil, inclusief LED-verlichting te zien. Daarnaast hebben wij onderscheid gemaakt tussen de Showroom en goederen d.m.v. bewegwijzeringsborden en zijn parkeerplaatsen duidelijk gemaakt door borden. Aan de zijkant van het pand is aangekleed met een drietal vlaggenmasten, voorzien van banieren.

In het pand hebben wij het logo van Apple als opvallende eyecatcher (gelaserd RVS) aan de muur gemonteerd.
Om de mensen vanaf de A44 de weg te wijzen naar het nieuwe pand, hebben wij een aluminium buizenframe gemonteerd met daarin een groot spandoek bevestigd.


Frames, frames, frames!!

Naast het hoog kwaliteit printen op divers materialen, leveren wij ook verschillende soorten framewerken aan. Dit uiteraard om een totaalconcept te kunnen leveren. Er is een legio aan oplossingen bij ons bekend. Voor iedere locatie is een creatieve oplossing te vinden.

Voor op uw gevel is veel meer mogelijk dan de meeste mensen denken. U ziet op dit moment bijvoorbeeld heel erg veel frames met daarin een spandoek gespannen. Dit is een van de vele mogelijkheden van Teylingen Reclame. Daarnaast is het ook mogelijk om een zogenaamd ‘blind-profiel’ te gebruiken, zodat er geen frame te zien is. Dit zijn enkele voorbeelden van frames, uiteraard is er heel veel meer mogelijk. Wij adviseren u graag wat voor u de beste keuze is.


Huib Bakker Bouw verlicht Haarlem!!

Haarlem wordt door HBB Groep (Huib Bakker Bouw te Heemstede) gegroet met een nieuwjaarswens. Een aluminium buizenframe voorzien van een spandoek van bijna 8 bij 8 meter(!), volledig verlicht in de avonduren, richt zich in en op het centrum van Haarlem. Teylingen Reclame heeft zowel de productie als de montage verzorgd voor deze mooie eyecatcher.