Contourstickers in verschillende vormen

In ons machinepark hebben wij diverse printers staan die stickermateriaal contour kunnen snijden. Daarnaast beschikken wij over machines die verschillende afwerkingen kunnen toepassen. Bijvoorbeeld het mat- of glans aflamineren, zodat de levensduur toeneemt. U kunt ook kiezen voor het ‘doming’-effect. Hiermee creëer je een 3D-look, wat uiteraard een bijzonder effect geeft aan uw uiting.

Voordelen van contourstickers zijn er voldoende. Zo is er geen minimale afname, kunnen we heel klein of juist heel groot printen. Contourstickers zijn er voor promotioneel gebruik, maar ook voor permanent gebruik.


Nieuwe stijl Van Kesteren Schilders

Omdat Van Kesteren Schilders uit Voorhout een nieuwe huisstijl heeft, zal het wagenpark ook een metamorfose ondergaan. De eerste verandering is een feit en is al te bewonderen op de wegen!!


Nieuwe bedrijfsauto voor Peter van der Geest, DE keurslager van Heemstede!!

De nieuwe bedrijfsauto van keurslager Peter van der Geest uit Heemstede heeft een nieuw jasje gekregen. Door de auto deels te voorzien van een 'full colour wrap', is er een extra dimensie die open gaat en het zorgt tevens voor een zeer professionele uitstraling. Een uitermate goede manier van communicatie naar de klanten.


Teylingen Reclame op het Keukenhof!!

In samenwerking met Concepticus (K51) heeft Teylingen Reclame de aankleding voor de winkel van Tuberbulb te Hillegom op het welbekende Keukenhof gerealiseerd. De gehele winkel is voorzien van full colour-uitingen en buiten is een geheel op maat gemaakte zuil ontwikkeld en voorzien van een 'Tubebulb-jasje'. Een professionele uitstraling met 100% creatieve communicatie.


‘Exposure-boost’ Sunbeds in hartje centrum Haarlem!!

Sunbeds, dè zonnestudio in het hartje van het centrum van Haarlem, heeft enige tijd geleden een ‘exposure-boost’ ondergaan. Teylingen Reclame heeft de gevestigde zonnestudio een nieuw, fris en vooral zeer sprekend uiterlijk gegeven!! Door middel van geheel nieuwe gevelbeplating en de raampartijen te voorzien van full colour raamstickers die zorgen voor een nieuwe ‘look-and-feel’, heeft Sunbeds te Haarlem de uitstraling die gewenst is.