Familiebedrijf

Eigenaar René van den Berg zit al meer dan 20 jaar in het vak. Reclame, en dan vooral het visuele aspect, zit in zijn bloed. En in de genen, bleek toen ook zoon Paul voor de Sign-opleiding koos. Nu bestieren ze samen TeylingenReclame. Inmiddels telt het bedrijf 8 werknemers waarvan Hanneke, de echtgenote van René, de administratie verzorgt, zodat haar mannen zich kunnen bezighouden met waar ze goed in zijn: adviseren over en ontwerpen, printen en bevestigen van visuele reclame in iedere vorm.

Hoeveel impact wilt u maken?

Wij maken visuele reclame in iedere vorm. En dat is veel meer dan het beplakken en beletteren van auto’s en etalages. Complete beurswanden, reclamezuilen, raamfolies of vlaggen, wij kunnen het leveren. Korte lijnen, daar houden wij van. U kunt bij ons ook altijd binnenlopen. Wij denken mee en adviseren de oplossing die bij u past. De visuele impact bereiken die u voor ogen hebt, dat is waar wij voor staan.

Waar staan wij voor

Gemak voor klanten, want onze missie is om u alle zorgen uit handen te nemen. U heeft immers andere bezigheden. Snelle levertijden, kwaliteit, scherpe prijzen en een professionele zorgeloze afhandeling van orders zijn ons handelsmerk. Neem gerust contact met ons op, want wij adviseren u graag vrijblijvend over de vele mogelijkheden en onze maatoplossingen.

René van den Berg start in de reclame

Het bedrijf verhuist vanuit Lisse naar Sassenheim

Zoon Paul behaalt zijn Sign-diploma en treedt in dienst bij zijn vader

Vader en zoon veranderen de bedrijfsnaam in TeylingenReclame

Verhuizing van klein (300 m2) naar groot (1000 m2) pand

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken en maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor u.

NEEM CONTACT OP